Envío Gratuito Provincia Barcelona para pedidos superiores a 25€

Envío Gratuito para pedidos superiores a 50€ en España (75€ para Baleares y Canarias) y 120€ para Europa (U.E.)

U BENT OP EEN VEILIGE WINKELSITE

Hier zijn enkele concepten en tips om fraude tegen te gaan:

DEEL UW PERSOONLIJKE INFORMATIE NIET

Kosimetik Self+Care zal u nooit een e-mail of telefoon sturen om u te vragen het wachtwoord van uw Kosimetik Self+Care-account, of uw bankrekening- of creditcardnummers of andere persoonlijke informatie te onthullen of te verifiëren. . In het geval dat iemand contact met u opneemt of een ongevraagde e-mail ontvangt waarin om een ​​van de bovenstaande informatie wordt gevraagd, reageer dan niet en breng Kosimetik Self+Care onmiddellijk op de hoogte zodat we verder kunnen gaan met het onderzoeken van het incident.

HOE VALSE E-MAILS TE IDENTIFICEREN?

Negeer elke e-mail die u ontvangt waarin u om persoonlijke informatie wordt gevraagd of die u doorverwijst naar een andere webpagina die niet kosimetikselfcare.com is of waarin u wordt gevraagd te betalen buiten koseimetikselfcare.com of de betalingsgateway van Banco Sabadell , aangezien het een poging kan zijn om je na te bootsen (‘spoofing’ of ‘phishing’), en je zou het als frauduleus moeten beschouwen.

Sommige phishing-e-mails bevatten links naar websites die het woord “kosimetikselfcare” in hun URL gebruiken, maar die u naar een geheel andere website leiden. Als u met uw muis over de link beweegt, ziet u de bijbehorende URL, die waarschijnlijk in een ander formaat zal zijn dan die op authentieke kosimetik self care-websites. Als u nog steeds op een phishing-e-mail klikt en wordt omgeleid naar een pagina die eruitziet als “Uw profiel” of iemand die u vraagt ​​om uw persoonlijke gegevens te verifiëren of te wijzigen, negeert u deze en beschouwt u deze als frauduleus.

¿QUÉ HACER SI TE ENCUENTRAS CON UN INTENTO DE PHISHING?

Stuur een e-mail naar het adres info@kosimetikselfcare.com en voeg de e-mail toe die u als vals beschouwt. Door deze frauduleuze e-mail aan ons toe te voegen, helpt u ons de oorsprong ervan te achterhalen. Als u de nep-e-mail niet kunt bijvoegen, stuur deze dan door naar info@kosimetikselfcare.com en vermeld er zoveel mogelijk informatie over.

Hit Enter to search or Esc key to close